top of page

Stella Gymnastics on heinäkuussa 2021 Suomessa perustettu perheyritys, joka luo ainutlaatuisia rytmisen ja joukkuevoimistelun kisapukuja, kilpatanssipukuja, taitoluistelupukuja ja muita vaativiakin esiintymisasuja. Kaikki meidän kisapuvut ja hiuskoristeet valmistetaan Suomessa ja olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys.

Tehty Suomessa merkki. Made in Finland sign avainlippu

Meiltä saat:
 
✨ kokeneiden suunnittelijoiden ja ompelijoiden teetetyn kisapuvun
✨ edustajamme hoitama mittojen ottamisen puvun teettämistä varten, jolla voidaan sulkea pois mahdollisuus, että puku istuu huonosti
✨ asiakkaan (hänen huoltajansa ja/tai valmentajansa) kanssa sopiman yksilöllisen luonnoksen suunnittelun ammattitaidolla
✨ joustavan ja selkeän hinnoittelumallin ja mahdollisuuden vaikuttaa puvun lopulliseen hintaan

Lokakuusta 2021 meillä toimii verkkokauppa, josta voi ostaa valmiina olevat kisapuvuthiuskoristeetvoimisteluvälineet, muut kilpailuissa tarvittavat tarvikkeet ja treenivaatteet voimistelijoille ja tanssijoille. Tällä hetkellä valikoimassa on seuraavat merkit: Sasaki, ChacottDvillenaPastorelli, Tuloni, Amaya ja olemme avoimia uusille yhteistyö ehdotuksille.

Maaliskuusta 2023 toimistomme on auki Espoossa osoitteessa Taivalmäki 9, Cityvarasto Business Centerissä. Toimisto on toistaiseksi auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16-20. 

Toimistolta voi tulla noutamaan verkkokaupan tilauksia, tekemään ostoksia ja ottamaan mittoja uutta kisapukua varten.

Vuodenna 2024 Stella Gymnastics on valittu maailman isomman parhaiden rytmisen voimistelun välineiden valmistajan ainoaksi edustajaksi ja jälleenmyyjäksi Suomessa. 

sasaki suomessa.png

Intohimo loistoon on alkanut tytöstä, joka inspiroi meitä rohkeutensa ja halukkuutensa kimalteella tähtinä voimistelumatolla. Tytön isoäiti on lähtenyt opiskelemaan ja sai kokemuksen tekemällä lapsenlapsellensa kisapukuja. Tytön äiti on iso rytmisen voimistelun fani, joka hoitaa asiakkuuksia ja tekee ensimmäisiä askeleita bloggaamisessa rytmisen voimistelun aiheista.

Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja meillä on mukana rautaiset alan ammattilaiset ja intohimoiset alan osaajat. Kaikki meidän työntekijät ovat lähtöisin Ukrainasta ja osa ammattilaisistamme ovat sodalta paenneita ukrainalaisia. Tilaamalla meiltä tuet heitä ja annat heille työtä Suomessa.

Luomme ainutlaatuisesti suunniteltuja pukuja asiakkaillemme ja varmistamme, että he ovat täysin tyytyväisiä lopputuloksesta. Olemme iloisia voidessamme luoda upeita tyylejä asiakkaille riippumatta heidän sijainnistaan.

bottom of page