top of page

Tilaus- ja toimitusehdot

Tämän verkkokaupan omistaja on Stella Gymnastics (täten viitattu verkkokauppiaaksi), y-tunnus 2493646-0, sijaitsee osoitteella Taivalmäki 9, 02200 Espoo, Cityvarasto Business Center.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika riippuu tuotteiden varastosaatavuudesta. Normaali toimitusaika varastotuotteille on 2-5 arkipäivää. Pidempi, maksimissaan 1 kuukauden toimitusaika koskee tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole valmiina varastossamme ja tuote tilataan valmistajalta. Mittatilaustyönä tehtävien voimistelupukujen toimitusaika vaihtelee riippuen tilausjonosta ja on selvitettävä erikseen yrityksen edustajan kanssa. 

Mikäli tilauksellasi on erityinen kiire, mainitse päivämäärä, jolloin tuotteen tarvitset ”Lisätiedot tilauksesta” -kentässä tilausta tehdessäsi ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian selvitäkseen toimitusvaihtoehtoja.

Toimitustapa

Tilaukset toimittaa Posti. Toimitusosoitteen tulee sijaita Suomessa. Toimitamme tilauksia myös Ahvenanmaalle. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi ja vastaanottajaksi muun kuin oman osoitteensa. Asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksellaan ja asiakastiedoissaan antamansa tiedot ovat oikein. Kirjeet toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen. Paketit toimitetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään Postin noutopisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen lähettämisestä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä säilytetään Postin noutopisteessä 7 vuorokautta. 

XXS-lähetys (5,90 €):

Paketissa toimitetaan tilaukset, joiden paino ylittää 250 g tai paksuus ylittää 3 cm. Kirjeen voi seurata Postin antaman seurantatunnuksen avulla. 

S-lähetys (6,90 €):​

Paketissa toimitetaan tilaukset, joiden paino ylittää 2 kg tai koot ylittävät 11 x 32 x 42 cm. Paketin voi seurata Postin antaman seurantatunnuksen avulla.

M-lähetys (8,90 €):

Paketissa toimitetaan tilaukset, joiden paino ylittää 2 kg tai koot ylittävät 19 x 36 x 60 cm. Paketin voi seurata Postin antaman seurantatunnuksen avulla.

L-lähetys (10,90 €):

Paketissa toimitetaan tilaukset, joiden paino ylittää 2 kg tai koot ylittävät 37 x 36 x 60 cm. Paketin voi seurata Postin antaman seurantatunnuksen avulla.

S-plus-lähetys (7,90 €):

Paketissa toimitetaan tilaukset, joiden pisin sivu ylittää 60 cm. Paketin voi seurata Postin antaman seurantatunnuksen avulla.

Tilauksia on mahdollista noutaa ilman postituskuluja toimistolta Espoosta sen aukioloaikojen sisällä. 

Toistaiseksi toimisto on auki keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16-20 osoitteessa Taivalmäki 9, 02200 Espoo (Cityvarasto Business Center).

Verkkokauppa pidättää oikeuden toimitustavan muutokseen.

Toimitus ulkomaille

Mikäli haluat tehdä tilauksen ulkomaille, ota yhteys sähköpostitse: stella.gymnastics.shop@gmail.com 

Toimituskulut

Verkkokaupan kautta tehdyissä, ennakkoon maksetuissa tilauksissa postitus- ja käsittelykulut ovat 5,90€ - 10,90 €, jotka lisätään tilauksesi loppusummaan. Kulujen suurus vaihtelee lähetyksen koosta ja painosta riippuen.

Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli emme ylivoimaisesta esteestä johtuen pysty toimittamaan tilattua tuotetta. Tällaisessa tapauksessa otamme asiakkaaseen yhteyttä viipymättä.

Jokaisen kirjeen ja lähetyksen toimituskuluihin lisätään käsittelykulu 0,90 €.

Palautukset

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske avattuja hygieniatuotteita, tilauksesta teetettyjä tavaroita tai sinetöityjä tuotteita (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §). Peruutusaika alkaa tuotteen toimittamisesta.

Palauttaminen on asiakkaillemme maksullista eli asiakas sitoudu maksamaan palautuksesta johtuvia postituskuluja. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Asiakaspalautukset käsittelemme 14 vrk:n kuluessa. Palautusoikeus ei koske mitta- tai erikoistilaustuotteita (omat mallit). 
Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi palauttaa toimistomme Espoossa, postitse tai Ärrä-paketti palvelun kautta. Älä palauta tuotteita postiennakolla.
Kuluttajasuojalain etäkaupan 6. luvun (13.6.2014) mukaan verkkokaupalla on oikeus pidättyä rahan palautuksesta, kunnes se on saanut palautetun tuotteen / tuotteet takaisin. Maksu palautetaan lähtökohtaisesti samalla maksutavalla, jota alkuperäisessä tilauksessa käytettiin.

Ohjeet palautuksen tekemiseen:

- Laita viesti sähköpostiosoitteeseen stella.gymnastics.shop@gmail.com ja pyydä palautuslomake.

- Täytä palautuslomake ja pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäispakkauksiinsa.

- Laita täytetty palautuslomake palautuspakettiin niiden tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa täytetty lomake sähköpostiosoitteeseen stella.gymnastics.shop@gmail.com.

- Poista tai peitä alkuperäisen lähetyspakkauksen päällä ollut postitusetiketti. Tuotteiden lähetykseen voit käyttää myös muuta kuin alkuperäistä lähetyspakkausta – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. 

- Lähetä paketti lähimmästä Postin tai Ärräpaketin toimipisteestäsi. Muistathan pyytää kuitin palautuksesta. Säilytä kuitti siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä vahvistuksen palautuksesi käsittelystä.

Palautusosoite:
Stella Gymnastics
Vantinpuisto 5 E 1
02780 Espoo

Tuotteen vaihto

Verkkokaupassa ei ole vaihto-oikeutta. Voit palauttaa ohjeita noudattaen käyttämättömän tuotteen, jolloin verkkokauppa hyvittää sinulle tuotteen ostohinnan. Mikäli haluat vaihtaa esim. tilaamasi tuotteen kokoa, voit palauttaa vääränkokoisen tuotteen ja tehdä uuden tilauksen verkkokaupassa. Tällöin näet välittömästi, onko tuote saatavilla haluamassasi koossa ja saat uuden tuotteen yleensä jo 2–5 arkipäivän kuluessa.

Erityistoiveet

Mikäli sinulla on erityistoiveita, voit mainita näistä ”Lisätiedot tilauksesta” -kentässä tilauksen loppuvaiheessa. 

bottom of page