top of page
DSC_0921 (3)_edited.jpg

Stella Gymnastics:in muut palvelut

Stella Gymnastics tarjoa:

Suunnittelupalvelu

Suunnittelijamme on erikoitunut esiintymispukujen luomiseen ja tarvittaessa voit tilata meiltä ainoastaan kisapuvun luonnos. Otetaan huomioon asiakkaan tarpeita, toiveita ja räätälöidään paras mahdollinen malli asiakkaan vartalon malliin.
Myös tarjoamme suunnittelupalveluita kollegoillemme, joiden ompelimoissa ei ole omaa suunnittelijaa.
Muistakaa että yritysasiakkaana voit vähentää laskustasi ALV! 
 

 

Hiuskoristeiden suunnittelu ja teettäminen

Nutturakoristeitamme ovat käytössä rytmisillä ja joukkuevoimistelijoilla Suomessa ja sen ulkopuolella. Jokainen hiuskoriste on suunniteltu yksilöllisesti yhteensopivaksi kisapukuun. Otetaan huomioon asiakkaan lajiin yksityiskohtia sekä sääntöjä, joiden mukaan toteutetaan hiuskoristeita.

Kisapukujen huoltopalvelu

Ostitko kisapuku käytettynä? Vai suunnitteletko kisapuvun myyntiä?Vai onko sinun rakas kisapuku ollut käytössä jo pitkään ja kaipaa hieman piristystä?Kisapuvun huoltoon kuuluu puvun pieniä ompelukorjauksia (esimerkiksi jos pukuun tuli pieni reikä tai sauma vaatii vahvistusta), strassien paikkauksia (ommeltavat ja liimattavat strassit) ja pesu.Palvelun hinta riippuu puvun kunnosta ja se määritellään puvun kuntotarkastuksen yhteydessä.

Vaihtopalvelu

Onko sinulla jo Stella Gymnastics puku, joka kohta menee myyntiin?Onko tarkoitus tilata uusi puku sen sijalle?Voit joko myydä meille meidän käsialan käytetty puku tai vaihtaa sen uuteen pukuun maksamalla hintaero.Käytetty puku lähtee suoraan huoltopalveluun eli tarvittaessa suoritetaan korjauksia ja pestään sen ja sitten laitetaan sen myyntiin.Sinä saat uuden puvun alennettuna ja pääset eroon vanhan puvun myyntiprosessista.Huomio! Otetaan vastaan ainoastaan Stella Gymnastics käytettyjä pukuja vaihtoon. 

 Yhteystiedot löytyvät tästä.

bottom of page