top of page

Top 5 lahjaa voimistelijalle

Oletko menossa voimistelijakaverin juhliin? Haluatko ilahduttaa häntä voimisteluun liittyvällä erikoislahjalla? Meillä on sinulle meidän oma top 5 suosikkilista, josta saat vinkkejä hyödyllisistä ja kauniista lahjoista voimistelijalle!


1. Selänlämmitin


Voimistelussa tai ammattitanssissa on välttämätöntä lämmitellä kunnolla ennen harjoittelua tai esiintymistä. Lämmittelyä varten tehdään harjoitukset, jotka lisäävät verenkiertoa lihaksissa ja luovat nopeasti lämmön tunteen. Mutta vielä parempi vaikutus tanssiessa tai voimistelussa voidaan saavuttaa, jos käyttää selänlämmittimiä. Selänlämmitin auttaa lämmittämään paremmin selkälihaksia, mikä säästää sinua tarpeettomilta vammoilta ja nyrjähdyksiltä.
Selänlämmitin on muodoltaan yksinkertainen putki, mutta jokainen urheilija tarvitsee tämän hyödyllisen ammattivarusteen, koska se auttaa tuntemaan kehosi paremmin ja saamaan siitä kaiken irti.


Yleensä selänlämmittimiä valmistetaan polyesteristä ja elastaanista, mikä tekee niistä erittäin mukavia ja mukautuvia jokaiseen vartaloon.Verkkokaupassamme olevia Dvillena-selänlämmittimiä voi taittaa peittämään alue, jonka haluat pitää erityisesti lämpimänä lämmittelyn aikana. Tämä selänlämmitin sopii kaikille 8-vuotiaasta L aikuiseen. Eli väärän koon valinta on lähes mahdoton tämän selänlämmittimen tapauksessa.


2. Säärystimet


Säärystimet suorittavat kaksi hyödyllistä toimintoa - ne säilyttävät lämpöä, jättävät lihakset lämpenemään ja suojaavat niitä venymiseltä antaen kiinnityksen. Säärystimet auttavat varmistamaan hyvän verenkierron stressaantuneimpiin lihaksiin.

Voimistelussa tai tanssissa pitkät tai lyhyet neulotut säärystimet ovat yksinkertaisesti korvaamattomia.Yleensä säärystimet ovat valmistettuja villasta tai kankaasta, johon on lisätty synteettisiä venytyslankoja, useimmissa niistä ei ole tiheää elastista nauhaa, jotta se ei murskaa säärettä liikkeiden aikana.


Säärystimet ovat erityisen tärkeitä paitsi voimistelijoille myös tanssijoille, juoksijoille, urheilijoille ja jopa... turisteille. Loppujen lopuksi mukavat tiukat säärystimet estävät nilkan puhaltamasta pitkillä matkoilla, suojaavat kenkiä saastumiselta.Dvillena-säärystimet, jotka saa verkkokaupastamme, ovat värikkäät, joustavat ja mukavat.

Näissä kompressio säärystimissä on samanlainen rakenne kuin urheilusukissa, mutta edes paksumpi. Ne eivät liiku harjoituksen aikana ja voit valita korkeuden, jolle haluat ne sijoittaa.

Dvillena-säärytimet ovat yhtä kokoa ja sopivat kaikille 8-vuotiaalta aikuiseen.


3. Mitaliteline


Mitaliteline auttaa mitali näyttämään siltä miltä ne ansaitsevat!
Se on moderni lisävaruste urheilupalkintojen sijoittamiseen seinälle. Tämä asuste tuli elämäämme ei niin kauan sitten, mutta siitä on tullut tärkeä osa sitä niille, joilla on perheessään palkintoja urheilusaavutuksista. Jos haluat antaa mukavan lahjan ammattilaisurheilijalle tai ahkerasti harjoittelevalle voimistelijalle, jolla on jo muutama palkinto, mitalitelineestä tulee korvaamaton lisävaruste mitalien säilyttämiseen ja esille panoon.Valikoimastamme löytyy musta, minimalistinen, jokaiseen sisustukseen sopiva Dvillena-mitaliteline.

Mitaliripustin on valmistettu hiiliteräksestä ja maalattu mustaksi. Telineessä on tilaa noin 20 mitalille (riippuen nauhan leveydestä). Mukana pakkauksessa tulee sarja, jossa on kaikki mitä tarvitset mitalitelineen ripustamiseen: terästappi, ruuvit ja seinänjakajat. Mitalitelineen pituus on 34 cm ja korkeus on 11 cm.4. Hiuskoriste


Voimistelun hiuskoriste, joka kutsutaan myös hiuskruunuksi tai nutturakoristeeksi, on suhteellisen uusi asuste voimistelijalle, mutta sen suosio kasvaa todella nopeasti.Hiuskoriste on kaunis viimeistely koko voimistelijan tyyliin. Sen voi luoda kisapukuun, ohjelmaan sen musiikkiin sopivaksi. Hiuskoriste on todella mukava ja helppo käyttää. Voimistelija voi kiinnittää sen helposti itse nutturan päälle, samalla peittämällä pieniä nutturan epätäydellisyyksiä ;)Stella Gymnasticsilla löytyy oma eri postaus hiuskoristeista, jossa on myös mukana video koristeen kiinnittämisestä. Prosessi on hyvin yksinkertainen, kun ensin kiinnitetään koriste hiuslenkillä ja sen jälkeen sivuista kahdella pinneillä. Koriste pysyy näin päällä aivan hyvin, eikä vaadi paljon voimaa ja aikaa sen laittamisessa.Hiuskoriste voi olla yksipuolinen ja sopiva nimenomaan tiettyyn kisapukuun, mutta valikoimastamme löytyvät myös uudet kaksipuoliset hiuskoristeet, joissa yksi puoli on hopealla kimaltelevalla pohjalla ja toinen puoli on kultasella kimaltelevalla pohjalla.

Tämä koriste sopii hyvin lähinnä jokaiseen kisapukuun, koska melkein kaikissa voimistelun kisapuvuissa käytetään joko hopea tai kulta hologrammi-kangasta.

Silloin kun hiuskoristeen omistaja kasvaa, hänen ei täyty vaihtaa koristeen, vain sama koriste voi käyttää toisen puvun kanssa. Sama ajatus toimii, jos voimistelijalla on käytössä muutama kisapuku.
Yksipuoliset ja kaksipuoliset hiuskoristeet voi joko ostaa tai tilata nettisivumme kautta. Suunnittelemme myös ainutlaatuisia hiuskoristeita asiakkaan kisapukuun yhteensopivaksi!


5. Lahjakortti


Lahjakortti on varma ja toimiva vaihtoehto lahjalle, jos sinulla on tiedossa lahjan saajan tarpeita, mutta et ole varma väristä, koosta tai muista tuotteen ominaisuuksista. Stella Gymnastics lahjakortin saajalla on 1 vuoden aika valita itselle laadukkaat japanilaiset Sasaki ja Chacott voimisteluvälineet, puolitossut tai sukkatossut, erilaiset mukavat treenivaatteet, voimistelun ja tanssin kokonaiset tai kaksiosaiset aluspuvut, tärkeät välinesuojat, tarpeelliset asusteet, tai vaikkapa käyttää lahjakortti kisapuvun tai hiuskoristeen tilaamiseen.


Lahjakortit ovat arvoltaan alkaen 20 euroa ja 150 euroon asti, mutta ottamalla yhteyttä meihin, voi valita lahjakortin summan vapaasti itse.


Toivottavasti vinkeistämme on apua ja nämä ovat lisääntyneet lahjanantajille valinnan vapautta! :)


Mitä olisit itse halunnut lahjaksi voimistelijana? Mitkä voimisteluun liittyvät lahjat olet saanut tai antanut jo?

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page