Loista tähtenä, lennä keijuna

Tilaustyönä teetetty kisapuku
Tehty Suomessa merkki. Made in Finland sign

Stella Gymnastics on heinäkuussa 2021 Suomessa perustettu perheyritys, joka luo ainutlaatuisia rytmisen ja joukkuevoimistelun kisapukuja, kilpatanssipukuja, kilpauinti- ja taitoluistelupukuja. Kaikki meidän kisapuvut ja hiuskoristeet valmistetaan Suomessa.

Meiltä saat:
 
✨ kokeneiden suunnittelijoiden ja ompelijoiden teetetyn kisapuvun Suomessa ilman postikuluja
 
✨ edustajamme hoitama mittojen ottamisen puvun teettämistä varten, jolla voidaan sulkea pois mahdollisuus, että puku istuu huonosti
 
✨ asiakkaan (hänen huoltajansa ja/tai valmentajansa) kanssa sopima yksilöllisen luonnoksen suunnittelun ammattitaidolla
 
✨ joustavan ja selkeän hinnoittelumallin ja mahdollisuuden vaikuttaa puvun lopullisen hintaan

Syyskuusta 2021 Stella Gymnastics on mukana Olarin Voimistelijoiden jäsenyysohjelmassa, jossa kaikki OVO:n jäsenet saavat 10% kisapuvuista ja pukujen vuokrista.

Lokakuusta 2021 meillä toimii verkkokauppa, josta voi ostaa valmiina olevat kisapuvut, hiuskoristeet, voimisteluvälineet, muut kilpailuissa tarvittavat tarvikkeet ja treenivaatteet voimistelijoille ja tanssijoille. Tällä hetkellä valikoimassa on seuraavat merkit: Sasaki, Chacott, Dvillena, Pastorelli, Tuloni, Grand Prix, Solo ja olemme avoimia uusille yhteistyöehdotuksille.

Heinäkuusta 2022 Stella Gymnastics on virallinen yksilöllinen Aurora The Brilliant Choice merkin edustaja Suomessa. 
Aurora The Brilliant Choice on uusi eurooppalainen ​monibrändi, joka valmistaa korkeimman laatustandardien mukaisia strasseja eri maissa. 

Rytmisen voimistelun puku

Intohimo loistoon on alkanut tytöstä, joka inspiroi meitä rohkeutensa ja halukkuutensa kimalteella tähtinä voimistelumatolla. Tytön isoäiti on lähtenyt opiskelemaan ja sai kokemuksen tekemällä lapsenlapsellensa kisapukuja. Tytön äiti on iso rytmisen voimistelun fani, joka hoitaa asiakkuuksia ja tekee ensimmäisiä askeleita bloggaamisessa rytmisen voimistelun aiheista. Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja meillä on mukana rautaiset alan ammattilaiset ja intohimoiset alan osaajat.

Luomme ainutlaatuisesti suunniteltuja pukuja asiakkaillemme ja varmistetaan, että he ovat täysin tyytyväisiä lopputuloksesta. Olemme iloisia voidessamme luoda upeita tyylejä asiakkaille riippumatta heidän sijainnista.