top of page
Strassit myynnissä
Stella Gymnastics ambassador

Oletko sinä Stella Gymnastics brändin ambassador?Etsitään aktiivisia ja brändistämme kiinnostuneita edustajia Stella Gymnastics:in tiimiin.Laita hakemus osoitteeseen Stella.Gymnastics.shop@gmail.com

Sähköpostiin aiheena mainitse ”Stella Gymnastics ambassador”, niin hakemuksesi löytyy helpommin perille.Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haluat meille ambassadoriksi?

Liitä mukaan kuva ja/tai video itsestäsi.

Kerro myös omista some-tileistä ja halutessasi tee postaus (story, reel) meistä ja ambassador hausta. Rohkeutesi ja luovuutesi on meille tärkeä! HUOM! Alaikäiset voivat hakea ainoastaan huoltajan kanssa!Hakuaika loppuu la 31.12 klo 23.59 ja tieto valitusta ambassadorista (tai ambassadoreista) tulee tammikuussa.Voit hakea yksin, ystävän kanssa tai joukkueena.

Iästä ja asuinkunnasta ei ole väliä, kuten myös harrastusten lajista.Innolla odotetaan hakemuksianne ja tsemppiä hakuun! 

Mitä Stella Gymnastics ambassador saa?

Tuotteet jotka sopivat jokaiselle lajista riippumatta, esimerkiksi treenivaatteet ja venyttelytarvikkeet, sekä henkilökohtaiset alennukset muista tuotteista. 

Voimistelukeilat, voimistelupallo, vanneteippi, voimistelunauha, venyttelynauha, voimistelunaru

Mitä Stella Gymnastics ambassador tekee?

Arvostelee tuotteita ja jakaa mielipideitä tuotteista seuraajillensa somessa.

Stella Gymnastics ambassador
bottom of page